Ulovligt ophold afsløret ved politikontrol på massageklinik & Fire unge mænd anholdt for brutalt overfald bag Ringstedvej

Profilbillede
dato

Kontrol af udlændinge - Ringsted

Politiet foretog en kontrol af udlændinge på en massageklinik i Ringsted kl. 14.40. To kvinder forsøgte at undslippe gennem bagdøren, men politiet var også til stede der. Det viste sig, at en af kvinderne ikke længere havde lovligt ophold i Danmark. Hun blev derfor anholdt og sigtet for ulovligt ophold.

Anholdelse for røveri - Mørkøv

Den 21. august blev en 12-årig dreng udsat for et røverisk overfald på et grønt område bag Ringstedvej i Mørkøv. Politiet har efterforsket sagen, og på baggrund af afhøringer i området blev fire unge mænd på henholdsvis 16, 16, 17 og 17 år anholdt onsdag. Drengen blev udsat for slag og spark og blev frarøvet forskellige ejendele under overfaldet. De fire unge mænd er derfor i første omgang sigtet for røveri. De blev afhørt og løsladt onsdag, mens efterforskningen fortsætter. De unges forældre og de sociale myndigheder er blevet informeret om sagen.
Kilde: "Ulovligt ophold afsløret ved politikontrol på massageklinik" og "Fire unge mænd anholdt for brutalt overfald bag Ringstedvej"