Røveri mod kiosk på Jernbanevej i Ringsted

dato

En kiosk på Jernbanevej i Ringsted blev udsat for røveri, hvor to mænd truede medarbejderen med en tang for at få udleveret kassebeholdningen. Politiet modtog anmeldelsen om røveriet kl. 20.59, som fandt sted kort forinden.

Gerningsmændene, begge beskrevet som mænd af mellemøstlig af udseende, omkring 180 cm høje med almindelig kropsbygning og brun hudfarve, talte både dansk og et andet sprog. Den ene var iført en sort hætte, sort halsedisse, en Stone Island jakke med mærke på venstre arm, mørke bukser og mørke sko og medbragte en papegøjetang. Den anden var ligeledes iført sort hætte og sort halsedisse, men havde en North Face jakke med mærke på ryggen, sorte bukser og hvide sko.

Efter røveriet flygtede de to mænd til fods i retning mod togene. Politiet ankom hurtigt til stedet og iværksatte en eftersøgning, der dog ikke førte til anholdelse af gerningsmændene. Der blev søgt efter spor fra kiosken og afhørt vidner, og overvågningen fra stationen skal nu gennemgås.

Politiet opfordrer borgere, der har set de beskreve mænd før eller efter røveriet omkring kl. 20.55, til at kontakte dem på telefon 114.

Kilde: Politiets Døgnrapport