Nyt fra Ringsted i politiets døgnrapport

Profilbillede

Ringsted er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ringstedvej, Ringsted
Nørregade, Køge
Bonderupvej, Ugerløse

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Hejrevej, Greve
Holstensvejen, Hørve
Præstebrovej, HolbækKnudskovparken, HolbækTrylleskov Allé, Solrød Strand

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Tyveri fra køretøjer:

Lopholmen, Karlslunde
Munkholmvej, Holbæk
Ringstedvej, Holbæk
Emilsgave, Viby Sj. – to steder
Solsortevej, Viby Sj.
Blødebjergvej Ringsted
Poppelvej, Bjæverskov

 

Påskelørdag – Søndag (Påskedag)

 

Mand sigtet for at male graffiti – Bjæverskovvej, Bjæverskov –Køge

kl. 16.20 blev en patrulje sendt til Bjæverskovvej i Bjæverskov, hvor en forbipasserende borger anmeldte, at have set en mand, der var i gang med at lave graffiti under en bro. Patruljen traf den mistænkte, en 20-årig mand fra Bulgarien, som medbragte et net med spraydåser og handsker med maling på. Han blev anholdt, sigtet for hærværk og afhørt til sagen på politistationen. Han erkendte at have lavet graffitien, da han gik meget op i ”streetart”. Den 20-årige mand indvilligede i at indgå et frivilligt forlig med Køge Kommune om at få fjernet graffitien. Han vil senere høre mere i sin sag og vil blive præsenteret for et erstatningskrav.

 

Fuld knallertfører kørte galt – Gl. Skovvej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 17.34 kom et alarmopkald om en knallert, som var kørt galt i et solouheld. Forbipasserende havde fundet den forulykkede knallertfører, som var bevidstløs, så de ringede 112. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 34-årig mand fra Kalundborg var kommet til sig selv. Han var kommet lettere til skade, men kunne godt blæse i alkometeret, som viste et resultat på over 2,0 promille. Den 34-årige blev taget med til sygehuset til behandling, hvor han også fik udtaget en blodprøve. Knallerten blev beslaglagt, da den høje promille gør, at sagen komme ind under reglerne om vanvidskørsel. Selvom han kørte uden styrthjelm, slap den 34-årige heldigt fra uheldet, uden at komme alvorligt til skade. Patruljen optog en rapport om uheldet, og den 34-årige vil høre mere i sagen, når analysen af blodprøven er færdig. Retten vil senere tage stilling til, om knallerten kan endeligt konfiskeres.

 

Spirituskørsel – Jernbanevej, Nykøbing Sj. - Odsherred

Kl. 20.20 stoppede en færdselspatrulje en stor knallert, der kørte ad Jernbanevej i Nykøbing Sj. i en rutinekontrol. Knallertføreren, en 47-årig mand fra lokalområdet, var påvirket af spiritus over det tilladte, og han havde aldrig taget et kørekort. Der var heller ikke tegnet forsikring på knallerten og den var ikke registreret. Den 47-årige blev anholdt, sigtet og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Nu afventer resultatet af blodprøven, hvorefter han vil høre mere i sin sag.

 

Vold i nattelivet – Vestergade, Holbæk

Kl. 21.29 kørte en patrulje til anmeldelse om en voldsom gæst på en pub i Vestergade i Holbæk. Personalet på stedet havde bedt den mandlige gæst forlade stedet, hvorved der opstod tumult.

En patrulje kørte til beværtningen, hvor de traf en 41-årig mand fra Holbæk, som var opfarende og havde slået ud efter flere personer på stedet. En kvindelig medarbejder på pubben var blevet ramt i ryggen, men ingen var kommet noget alvorligt til.

Patruljen anholdt den 41-årige mand, som i forbindelse med anholdelsen slog en politibetjent i ansigtet. Den 41-årige blev sigtet for vold og taget med til stationen til afrusning i detentionen, og senere afhøring. Sagen blev herefter vurderet juridisk, og der blev ikke fundet grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Han blev løsladt søndag morgen, men kan forvente at høre mere i sin sag senere.

Kl. 04.48 var der en gæst på samme pub i Vestergade i Holbæk, som overfaldt en dørmand, der fik nikket flere skaller. Gerningsmanden løb efterfølgende fra stedet, men en patrulje fandt frem til ham i Nygade, hvor den mistænkte, en 25-årig mand fra Silkeborg blev anholdt og sigtet for vold mod dørmanden. Den anholdte blev taget med til stationen til afhøring og sagsbehandling, hvorefter han blev løsladt. Den 25-årige vil høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

 

Narko og narkokørsel uden kørekort – Bøgehegnet, Greve

Kl. 02.45 kørte en politipatrulje på Greve Centervej i Greve efter en personbil. Bilen stoppede pludselig op og personer på forsædet byttede plads, hvilket vakte betjentenes opmærksomhed. Bilen blev derfor stoppet til en rutinemæssig kontrol, hvor det viste sig at den mand, som nu sad på passagersædet, var en gammel kending af betjentene for kørsel uden kørekort. Den 20-årige mand fra Greve måtte ikke køre bil, da han havde fået et kørselsforbud. Han var desuden påvirket af euforiserende stoffer, så han blev sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve, da en narkometertest viste positiv for hash og kokain. Den mand, som nu sad på førersædet havde et gyldigt kørekort, og var ikke påvirket.

Bilen blev ransaget, men der blev ikke fundet noget ulovligt. Betjentene havde en mistanke om, at der var blevet smidt noget fra bilen i forbindelse med, at patruljen stoppede den. En hundepatrulje blev tilkaldt til at søge i området, hvor der i et buskads tæt ved blev fundet en pose med hvidt pulver. Det blev senere testet og kontrolvejet til 33 gram kokain. Den 20-årige blev siget for lov om euforiserende stoffer og kokainen beslaglagt.

Den 20-årige mand blev løsladt efter at have afgivet en blodprøve, men kan forvente at høre mere fra politiet i sine sager.

 

Mand anholdt for vold i nattelivet – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 04.44 kørte en hundepatrulje i Jernbanegade i Roskilde, hvor betjentene bemærkede en gruppe unge mænd, hvor to i gruppen diskuterede højlydt. I det samme slog den ene mand den anden i ansigtet med knyttet hånd.

Patruljen skred straks ind og anholdt gerningsmanden, en 21-årig mand fra Holbæk, som blev sigtet for vold. Politiet tilkaldte en ambulance, da den forurettede, en 19-årig fra Høje-Taastrup, havde brug for behandling for et flækket øjenbryn. Den anholdte blev taget med til politigården til afrusning og sagsbehandling. Han blev løsladt søndag morgen, men kan forvente at høre mere i sin sag senere.

Narkokørsel – Valdemar Sejrsvej, Holbæk

kl. 06.02 anholdt en patrulje en 19-årig mand fra Asnæs for narkokørsel, da han blev stoppet på Valdemar Sejrsvej i Holbæk. En rutinekontrol afslørede, at han var påvirket under kørslen, så han blev sigtet og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 19-årige høre mere i sin sag.


Søndag (Påskedag) – Mandag (2. påskedag)

 

Blufærdighedskrænkelse – Viby Station, Roskilde

Kl. 16.48 fik politiet en anmeldelse om, at en 16-årig ung kvinde var blevet udsat for blufærdighedskrænkelse af en mand, som blottede sig for hende. Patruljen hastede til stedet, hvor et familiemedlem til pige holdt øje med blotteren. Den 16-årige genkendte manden, som tidligere har blottet sig for hende. Politiet anholdt manden, en 51-årig mand fra Holstebro, som blev afhørt i sagen. Manden er fortsat sigtet i sagen, og han vil høre nærmere, når sagen er afgjort.

Fuld fart igennem en 50 kilometerzone – Køgevej, Ringsted

Kl. 17.00 standsede politiet en bilist, som politiets laser havde målt til at køre for stærk. Køretøjet var målt til en hastighed på 84 km/t i en 50 kilometers-zone. Føreren af bilen – en mand fra Polen, som bor i Danmark, fik oplyst, at overtrædelsen ville udløse en bøde og en betinget frakendelse af førerretten, idet hastighedsoverskridelsen overskred 60 % i forhold til det tilladte på stedet. Manden er sigtet i sagen, og vil høre nærmere, når sagen skal afgøres af en dommer.

Borger tippede politiet om spirituskørsel – Ørslev Gade, Ringsted

Kl. 17.07 kontaktede en mand politiet og oplyste, at han kørte efter en bil, som slingrede på vejen. Politiet kunne se, at der var flere tidligere anmeldelser om at bilen tidligere havde kørt meget usikkert. Politiet kom hurtigt frem til stedet, hvor anmelderen kunne udpege føreren af det slingende køretøj, som nu var steget ud af køretøjet og gik på gaden. Manden på gaden viste sig at være en 34-årig rumænsk mand, bosiddende i Danmark. Han var beruset og oplyste, at han ikke havde kørekort, og han blev anholdt og sigtet i sagen, som vil blive afgjort på et senere tidspunkt. Efter endt afhøring blev manden løsladt.

Flere anmeldelser om musik til ulempe – hele politikredsen

Politiet har modtaget flere anmelder fra borgere om generende musik. Politiet vil gerne opfordre til, at man viser hensyn til andre, der måske ikke deler ens musiksmag. Hvis politiet gentagne gange skal køre ud til musik til ulempe, udløser det en bøde, og politiet tager anlægget med på politistationen.

Kvinde på afveje – Holbækmotorvejen – Roskilde

Kl. 20.36 fik politiet en anmeldelse om, at der gik en kvinde i midterrabatten på motorvejen. Politiet kom frem til kvinden, en 48-årig kvinde fra Roskilde – som blev bragt i sikkerhed. Kvinden forklarede, at hun befandt sig på motorvejen, da hun forsøgte at finde frem til Himmelsøen, og hun havde blot fulgt GPS’en på sin mobiltelefon. Kvindens gåtur på motorvejen udløste en bøde.


Mandag (2. påskedag) – tirsdag

 

Narkokørsel – Stejlhøj, Kalundborg

Kl. 13.09 standsede politiet en personbil, som blev ført ad Stejlhøj i sydvestlig retning. Politiet mistænkte, at føreren af bilen – en 26-årig lokal mand uden fast bopæl – var påvirket af euforiserende stoffer, hvilket et narkometer bekræftede. Manden var anholdt i forbindelse med, at han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Manden vil høre nærmere fra politiet, når resultatet af blodprøven er klar.

Musik til ulempe – Toftegårdsvej – Hårlev, Stevns

Kl. 14.45 fik politiet en anmeldelse fra en borger om, at der blev spillet høj musik af en flok unge udendørsarealerne omkring en skole. Politiet fik kontakt til en ung mand, som fik besked på at dæmpe musikken, hvilket blev efterkommet.

Kl. 17.47 blev der igen spillet høj musik af en gruppe unge mennesker, der opholdt sig i området. Flere lokale borgere havde forsøgt at få de unge til at dæmpe musikken uden held og derfor blev politiet igen kontaktet. En patrulje kom frem til stedet og fik en snak med de unge. Efterfølgende modtog politiet ikke flere anmeldelser om generende musik.

Trafikchikane endte i vold – Vordingborgvej, Køge

Kl. 17.10 anmeldte en 30-årig mand fra Herfølge, at han i forbindelse med kørsel på Sydmotorvejen var blevet chikaneret af en anden bilist. Den anden bilist fulgte efter den 30-åriges køretøj op af afkørslen ved Herfølge, hvor den anden bilist steg ud af sit køretøj og slog på ruden på den 30-åriges bil i passagersiden. Den 30-årige kørte fra stedet. Kort efter valgte manden i den anden bil at blokere for den 30 årige og igen slå på ruderne i den 30-åriges bil. Den 30-årige rullede sit vindue ned og blev slået i hovedet af føreren af den anden bil, som valgte at køre fra stedet efterfølgende. Den 30-årige blev efterfølgende undersøgt på skadestuen for sine skader. Politiet arbejder videre med de oplysninger, der foreligger i sagen med henblik på at få identificeret føreren af den anden bil.

Føreren af den anden bil beskrives som: Mand, 25-26 år, Kropsbygning: Fedladen, Hudfarve: Brun. Hårfarve: Sort: Hårlængde: Mellemlangt. Yderligere kendetegn: Krøller. Talte: Dansk: Iført: Mørk hættetrøje, mørk t-shirt, mørke bukser og kasket.

Kontakt politiet på 114, hvis du har oplysninger om manden.

Falsk bankmænd på spil flere steder i politikredsen

Kl. 15.36 kontaktede en 55-årig kvinde fra Rødvig – Stevns – politiet og anmeldte, at hun lige var blevet ringet op af en mand, der udgav sig for at være fra en bank. Manden oplyste, at banken havde brug for kvindens oplysninger i forbindelse med en transaktion mellem to banker. Kvinden gennemskuede straks, at der var tale om en svindler og sagde derfor til manden i telefonen: ”Det næste du beder om, er vel mit CPR-nummer?”, hvilket fik manden i røret til at afslutte opkaldet på. Politiet undersøgte det telefonnummer, som manden havde ringet fra, og opkaldet var foretaget fra et taletidskort.

Kl. 16.42 fik politiet en anmeldelse fra et ægtepar i Jyderup, Holbæk, som var blevet ringet op af en mand, der oplyste, at han ringede fra banken, da der var foretaget nogle transaktioner. Ægteparret fattede dog mistanke og afsluttede opkaldet.

Kl. 17.55 blev politiet kontaktet af pårørende til en 83-årig kvinde, som var blevet kontaktet af en mand på sin bopæl. Manden oplyste, at han var fra kvindens bank og bad kvinden udlevere sit dankort. Manden oplyste, at der var noget galt med dankortet. Kvinden udleverede sit dankort til manden, som forsvandt fra stedet. Senere fattede den 83-årige mistanke til, at noget var galt, og hun kontaktede derfor et familiemedlem, som spærrede kortet og anmeldte sagen til politiet. Der var i mellemtiden blevet hævet 6.000 kr. fra kortet.

Kørsel uden førerret og i narkopåvirket tilstand – Nørre Boulevard, Køge

Kl. 20.55 standsede politiet en personbil, som kørte af Nørre Boulevard i sydgående retning. Føreren af bilen var en 30-årig mand uden fast bopæl og uden førerret, som blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden samt i narkotikapåvirket tilstand. Manden var anholdt i forbindelse med, at han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Ejeren af bilen, en 29-årig mand fra Kolding, blev sigtet for at overlade føringen af sit køretøj til den 30-årige, hvilket han erkendte.

Narkokørsel i frakendelsestiden – Solrød Byvej, Solrød

Kl. 21.40 sigtede politiet en 38-årig mand fra Solrød Strand, som førte en personbil, selvom han var frakendte førerretten. Den 38-årige var desuden påvirket. Manden blev anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Han er fortsat sigtet og vil få afgjort sagen, når resultatet af blodprøven foreligger.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Flere artikler