Nyt fra Ringsted i politiets døgnrapport

Profilbillede

Ringsted er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Skovparken, Greve
Kildebjergs Agre, Bjæverskov

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen 

 

Tyveri fra køretøjer:

Ingen

 

12 personer som ikke mødte op i Fogedretten er blevet anholdt – hele kredsen

12 personer, som er udeblevet fra Fogedretten, hvor de skulle have fået deres udestående afgjort, er blevet anholdt. Det drejer sig om personer, som er blevet indkaldt til Fogedretten, men som ikke er mødt op. Politiet har derfor anholdt personerne for at sikre, at de møder op i Fogedretten, så de kan få afgjort deres udeståender.

 

Tørstig butikstyv taget på fersk gerning – Over Bølgen, Greve

Kl. 08.15 observerede en butiksvagt i et supermarked en mand, som var i færd med at lægge 9 alkosodavand, 4 energidrikke og 3 flasker spiritus ned i en sportstaske. Manden gik derefter til kasselinjen, hvor han købte en pakke cigaretter. Da manden havde passeret sidste betalingsmulighed uden at betale for de våde varer i sportstasken, blev han tilbageholdt af vagten, og politiet blev tilkaldt. Manden, som er 21 år og fra lokalområdet blev sigtet for butikstyveri og vil høre nærmere i sagen fra politiet.

 

Narko- og spirituskørsel – Holbækvej, Kalundborg

Kl. 08.50 blev en 50-årig mand fra Høng sigtet for spiritus og narkokørsel, da han kørte en personbil på trods af, at han var påvirket. Manden var anholdt i forbindelse med, at han fik udtaget en blodprøve, derefter blev han løsladt. Sagen bliver afgjort, når politiet har modtaget resultatet af blodprøven.

 

Ny i trafikken med fuld fart – Darupvej, Roskilde

Kl. 10.12 målte færdselspolitiet en hurtig bil med en laser. En 18-årig mand fra Køge med nyerhvervet kørekort blev målt til at køre 86 km/t i byzone, hvor hastigheden ikke må overstige 50 km/t. Den 18-årige mand blev sigtet for forholdet, og der nedlægges påstand om frakendelse af hans kørekort. Den 18-årige fik en bøde på 4200 kr. samt 500 kr. til offerfonden for lovovertrædelsen. Manden er sigtet i sagen og kan forvente at høre yderligere i sagen inden for nærmeste fremtid.

 

Narkokørsel – Stokkebjergvej, Jyderup – Holbæk

KL. 11.09 sigtede og anholdt politiet en 25-årig mand, som kom kørende i en personbil ad Stokkebjergvej i nordvestlig retning, uagtet at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden fik udtaget en blodprøve og blev derefter løsladt. Han er sigtet i sagen og kan forvente at høre nærmere inden for nærmeste fremtid.  

 

Spritbilist i bil der lå på taget – Vellerupvej, Kirke-Hyllinge, Lejre
Kl. 13.19 fik politiet en anmeldelse fra en 52-årig mand fra København om en forulykket bil. Den 52-årige mand forklarede, at han ikke havde set selve uheldet, men han opdagede en bil, som lå på taget. Anmelderen havde åbnet døren til bilen og reddet en kvinde ud. Da politiet, ambulance og akutbil kom frem til stedet, viste det sig, at kvinden i den forulykkede bil – en 56-årig kvinde fra Roskilde – havde smerter i ryggen, og hun blev taget med til tjek på sygehuset. Patruljen mistænkte, at kvinden var påvirket af alkohol, og hun var kortvarigt anholdt, mens hun fik udtaget en blodprøve. Kvinden kan forvente at høre mere i sagen, når resultatet af blodprøve er klar.

 

Markbrand – Lykkebækvej, Klippinge – Stevns

Kl. 15.06 indgik et alarmopkald om en markbrand. Politi og brandvæsen kom frem til stedet, hvor det viste sig, at branden var opstået i forbindelse med høst. Brandvæsnet fik hurtigt kontrol over branden, som var helt slukket kl. 15.57. Politiet kørte herefter videre til andre opgaver.

 

Fodbolddrenge fik stjålet bæltetaske – Slotshaven, Holbæk

Kl. 16.30 fik politiet en anmeldelse fra en 19-årig dreng, som sammen med en kammerat havde spillet fodbold. I forbindelse med at fodbolden var blevet skudt op på et tag, havde drengene forladt boldbanen for at hente bolden. Imens de var ved at hente bolden så de, at den bæltetaske, de havde efterladt på et fodboldmål, blev taget af en mand. De to drenge alarmere politiet og løb efter manden. Ved Ladegårdsparken blev manden – en 58-årig mand – anholdt af politiet, som var kommet frem til stedet. Manden blev senere løsladt til gaden, men er fortsat sigtet for tyveri af tasken.

 

Narkokørsel – Skamstrupvej, Mørkøv – Holbæk

Kl. 19.12 anholdt og sigtede politiet en 28-årig mand fra Regstrup for narkokørsel samt kørsel uden førerret, da den 28-årige var kommet kørende ad Skamstrupvej i sydgående retning. Manden var anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve og blev derefter løsladt. Han er fortsat sigtet i sagen, som afgøres på et senere tidspunkt.

 

Stjålet cykel opdaget af mand i tog – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 20.08 kontaktede en 50-årig mand fra Randers politiet. Han forklarede at han havde købt en meget speciel cykel, som var blev stjålet fra ham, og han havde efterlyst den på Facebook. Den 50-årige man var blevet kontaktet af en mand, som sad i et tog på Sjælland, og som havde set Facebook-opslaget. Over for manden i toget stod en cykel magen til den, som den 50-årige manglede. Manden i toget havde sendt et billede af cyklen i toget til den 50-årige, og han var sikker på, at det var den cykel, han havde fået stjålet. Politiet stod klar på togstationen i Ringsted, da toget ankom kl. 20.52, og de fik fat i manden med cyklen – en 21-årig mand fra Randers - som blev sigtet for tyveri, og cyklen blev beslaglagt af politiet med henblik på udlevering til rette ejer. 

 

Færdselsuheld – Ringstedvej/Lindenborgvej, Roskilde

Kl. 02.14 Kom et alarmopkald om et færdselsuheld. En 30-årig mand foretog et venstresving fra Lindenborgvej og blev påkørt i siden af en anden bil, sm ikke overholdt sin vigepligt. Føreren af bilen undløb fra stedet men kom efterfølgende tilbage. Det viste sig at være en 24-årig mand fra Sønderborg, som er blevet afhørt til sagen og sigtet for at have overtrådt færdselsloven. En bilinspektør blev tilkaldt for at undersøge uheldsstedet, og Ringstedvej var spærret i forbindelse med politiets arbejde på stedet. Den 30-årige mand blev kørt til Rigshospitalet, hvor han nu meldes uden for livsfare. 


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi