Nyt fra Ringsted i politiets døgnrapport

Profilbillede

Ringsted er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Savværksvej, Nykøbing Sjælland
Skomagergade, Roskilde

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Sankt Jørgens Vej, Roskilde
Greve Strandvej, Greve
Nordgaardsvej, Svogerslev, Roskilde
Esterhøjvej, Asnæs

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ejlstrupvej, Ringsted

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Skolevej, Jerslev Sjælland

 

Tyveri fra køretøjer:

Geminivej, Greve

Møllebjergvej, Hvalsø

 

Tasketyveri, Skarridssøgade – Jyderup

Kl. 14.10 anmeldte en 24-årig kvinde fra Jyderup, at hun i forbindelse med et cafebesøg havde mistet sin taske. Kvinden var blevet kontaktet af en mand på cafeen, som bad om hjælp til at få sat sin mobiltelefon til opladning i en stikkontakt. Kort efter bad manden om at få telefonen tilbage og forsvandt fra stedet. Kvinden opdagede her, at hendes taske var væk. Ude på gaden genkendte kvinden manden fra caféen, som bar på hendes taske. Det lykkedes den 24-årige at vriste tasken ud af hænderne på manden, som undløb fra stedet. Efterfølgende opdagede den 24-årige kvinde, at hendes trådløse JBL hovedtelefoner var væk fra tasken. 

Manden beskrives som: 
A: Mand, Mellemøstlig af udseende, 30-40 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Mørkt fuldskæg med hvide nister, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort regnfrakke, sorte bukser, sorte sko, Medbragte: Samsung mobiltelefon og oplader.
Kontakt politiet på 114, hvis du har oplysninger i sagen.

 

Butikstyv stjal cremer og shampoo – Skomagergade, Roskilde

Kl. 15.54 modtog politiet en anmeldelse fra en butiksdetektiv, som tilbageholdt en butikstyv. Tyven – en 54-årig mand fra Tyskland havde stjålet cremer og shampoo for 1256 kr. fra en butik, og han blev efterfølgende standset af butiksdetektiven på gaden uden for butikken, og politiet blev tilkaldt. Manden er sigtet for tyveri, og han vil høre nærmere fra politiet.

 

Narkokørsel i frakendelsestiden – Gersagerparken, Greve

Kl. 16.39 anholdt politiet 32-årig mand fra Vig, som førte en bil, selv om han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden er frakendt førerretten og blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Manden var anholdt i forbindelse med, at han fik taget en blodprøve, og derefter blev han løsladt. Han er fortsat sigtet for de to forhold, som bliver afgjort på et senere tidspunkt. Ejeren af køretøjet – en 33-årig kvinde fra Vig, som manden har en relation til, er sigtet for at overlade føring af sit køretøj til en person uden førerret. Kvinden kan ligeledes forvente at høre nærmere fra politiet.

 

Bil blev beslaglagt på stedet, Ovebæks Høj, Grevinge – Odsherred

Kl. 17.19 anholdt politiet en 47-årig mand fra Svinninge, som blev sigtet for kørsel i spirituspåvirket tilstand, hvilket manden erkendte. Manden er frakendt førerretten, og det er 10. gang inden for en periode på 3 år, at han bliver standset for kørsel i frakendelsestiden. Politiet beslaglagde bilen på stedet. Manden ønskede beslaglæggelsen indbragt for retten, og denne sag bliver derfor afgjort af en dommer. De øvrige forhold afgøres, når resultatet af blodprøven modtages af politiet. 

 

66-årig kvinde gennemskuede svindler – Odsherred

Kl. 17.27 kontaktede en 66-årig kvinde politiet for at anmelde, at hun var blevet kontaktet af en person, som udgav sig for at være hendes datter på beskedtjenesten Whatsapp. ”Datteren” skrev, at hun gerne ville låne 9000 kr. til en ny telefon. Den 66-årige kvinde ringede til sin rigtige datter, som ikke kendte noget til beskeden om de 9000 kr. Anmelderen blokerede derfor nummeret på den falske ”datter”. Politiet vil gerne rose den 66-årige kvinde for at have foretaget et kontrolopkald til sin datter, da hun modtog beskeden på Whatsapp, hvorved svindlen blev afsløret. Kvinden valgte efterfølgende at blokere nummeret på den falske ”datter”.  

 

Narkokørsel – Hundige Centervej, Greve

Kl. 02.30 anholdt politiet en 18-årig mand og sigtede ham for narkokørsel, hvilket manden erkendte. Manden fik udtaget en blodprøve til sagen, inden han blev løsladt. Sagen afgøres på et senere tidspunkt.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi