Ni-årig pige påkørt på Bonderupvej: Politiet undersøger ulykken

Profilbillede
dato

Tyveri fra bil:

Bøllingsvej, Ringsted

Trafikulykke – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 07.54 modtog politiet en alarm 112 opkald om en trafikulykke på Vestmotorvejen i den østgående retning et par kilometer før afkørsel 36 Ringsted N. Der var ingen umiddelbare personskader, men de involverede biler blokerede for trafikken på motorvejen.

Trafikulykke – Bonderupvej, Ugerløse - Holbæk

Kl. 14.28 blev politi og ambulance kaldt ud til en trafikulykke, hvor en ni-årig pige fra Holbæk Kommune var blevet påkørt på Bonderupvej i Ugerløse. Hun blev ramt af en 27-årig kvinde fra Ringsted, der kørte mod sydøst, da hun krydsede Bonnerupvej. Pigen blev efterfølgende bragt til sygehuset for behandling af sine skader. Politiet vil nu undersøge nærmere, hvad der forårsagede ulykken.

Bilist under påvirkning – Jyllandsgade, Ringsted

Kl 16.02 stoppede en patrulje en bil ført af en 22-årig lokal mand, da der var mistanke om, at han kørte under påvirkning. En narkometertest bekræftede, at han var positiv for cannabis, hvilket han blev sigtet for. Mandens aggressive opførsel resulterede også i en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.
Kilde: "Hærværk på Bøllingsvej: Bilramt af tyveri""Kaos på Vestmotorvejen: Trafikulykke blokerer morgentrafikken""Ni-årig pige påkørt på Bonderupvej: Politiet undersøger ulykken""Ulovlig kørsel i Jyllandsgade: Bilist sigtet for narkokørsel og aggressiv opførsel"