Brand i skur ved outletcenter: 23-årig mand anholdt og sigtet

Profilbillede
dato

Brandundersøgelse – Klosterparks Alle, Ringsted

Politiet modtog kl. 22.43 en alarm 112 om, at brandvæsnet var rykket ud til en brand i et skur med affaldscontainere.

Branden i skuret, der ligger ved siden af outletcentret mod Nordre Ringvej, blev hurtigt slukket af brandvæsnet. På trods af deres indsats, blev træskuret og plastcontainerne betydeligt beskadiget, og nogle ruder i outletbygningen revnede på grund af varmepåvirkningen.

I forbindelse med efterforskningen af brandårsagen, fik politiet informationer om en mand, der var blevet set i området og som ifølge vidner havde opført sig usædvanligt.

Manden blev identificeret som en lokal 23-årig, der blev anholdt i området ved outletcentret kort tid efter anmeldelsen. Han blev sigtet for at have startet branden i skuret og blev efterfølgende undersøgt for eventuelle spor i den forbindelse.

Den 23-årige blev afhørt i forbindelse med branden, men blev efterfølgende løsladt uden fremstilling i grundlovsforhør. Der vil dog senere blive retslige konsekvenser i forbindelse med sigtelsen.

Politiet vil nu undersøge, om den 23-årige kan mistænkes for andre lignende brande i Ringsted by i den seneste tid. Hvis nogen har set noget mistænkeligt i forbindelse med nogle småbrande, vil politiet gerne høre mere om det, uanset om kun brandvæsnet har været til stede ved brandstedet.

Kilde: "Brand i skur ved outletcenter: 23-årig mand anholdt og sigtet"