Veterancentret ved Ringsted Kaserne: Vil du som forskningschef gøre en forskel for vores soldater, veteraner og deres pårørende?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Og vil du være med til at påvirke udviklingen af behandlings- og støttetilbud til veteraner og deres kære? Så har du nu chancen for at omsætte din forskningsekspertise inden for det sundhedsvidenskabelige område og din ledelseserfaring til konkret handling.

Vi søger lige nu en visionær forskningschef til Veterancentrets Videncenter, der vil spille en central rolle i at drive og fremme forskningen inden for veteranområdet.

Om os


HVEM ER VI?
Som chef er du ansvarlig for et team bestående af 13 dedikerede medarbejdere. Dette inkluderer en souschef, en data manager, forskere, ph.d.-kandidater, en videnskabelig assistent, en administrativ medarbejder og en studentermedhjælper. Vores arbejdsmiljø i teamet er både socialt og fagligt stærkt, og vi sætter pris på den gensidige sparring, der finder sted på tværs af vores projekter og opgaver.
Vi tror på åbenhed og idérigdom, og det afspejles i vores praksis. Ofte samles vi i forlængelse af fx et seminar for at nyde et måltid sammen, hvilket styrker vores fællesskab og forståelse for hinanden. Denne åbenhed og samarbejdsvillighed går også igen i hele Veterancentret, hvor vi værdsætter en stærk dialog, tværfaglighed og sparring med vores kollegaer.

”Videncentret er en arbejdsplads, hvor faglighed og socialt sammenhold er i højsædet, og hvor ambitioner tænder op under kreativiteten i opgaveløsningen.” fortæller Mia, Forsker i Videncentret.

VETERANCENTRET
Veterancentret er forankret i Forsvarsministeriets Personalestyrelse og står for en systematisk indsats rettet mod alle veteraner og pårørende før, under og efter udsendelse. Ud over de proaktive indsatser kan alle veteraner og pårørende få støtte fra psykologer og socialrådgivere, hvis behovet er relateret til udsendelse. Vi koordinerer indsatser med interne og eksterne aktører på området. Opgaverne omfatter bl.a. produktion og formidling af viden om veteraner og deres forhold, socialområdet, rehabiliteringsområdet, det militærpsykologiske område, klinisk behandling og koordination af veteranområdets initiativer.

Du kan læse mere om Veterancentrets arbejde på vores hjemmeside, Veterancentret.dk.

HVEM BLIVER DIN LEDER?
Kim Simonsen, Chef for Veterancentret, er kendt for sin nysgerrige og dialogbaserede tilgang til ledelse. Han lægger stor vægt på samarbejde og forventer, at du som forskningschef deler hans helhedsorienterede og fremadskuende tilgang. Du vil blive opfordret til aktivt at opbygge relationer med de øvrige afdelinger i Veterancentret med det formål at styrke Videncentrets bidrag til den samlede veteranindsats.

Kim er engageret i at forstå dine styrker og udfordringer for at optimere teamets præstationer. Du kan se frem til ærlig sparring og en ledelsesstil, der fremmer dit personlige og professionelle vækstpotentiale.

”Du bliver en succes i rollen, hvis du er en holdspiller, der med en solid forskningsmæssig basis og et udviklings- og helhedsorienteret perspektiv kan balancere mellem nærværende ledelse, faglig sparring, tværgående samarbejde og strategisk forståelse og fremsyn. Som chef for Veterancentrets Videncenter skal du kunne være der både for veteranindsatsen, for dine medarbejdere og for Veterancentret som helhed,” fortæller Kim Simonsen, din kommende chef.

Om stillingen


Som forskningschef i Videncentret er din primære mission at lede og inspirere dit team ved at skabe en positiv arbejdskultur, hvor alle føler sig engageret og involveret.

Samtidig er det vigtigt, at du, i samarbejde med Veterancentrets øvrige chefer, kan bidrage til at rådgive chefen for Veterancentret om, hvordan forskningsindsatsen kan udvikles, herunder i rammen af en kommende forligsaftale, så den bedst muligt understøtter fremtidens veteranindsats ved at sikre koblingen mellem praksis, forskning og systematiseret erfaringsindhentning og en evidensbaseret tilgang.

Vi ser en stigende efterspørgsel efter evnen til at respondere på de nyeste forskningsresultater samt videreudvikle og optimere eksisterende tiltag med et solidt fundament i evidensbaseret praksis. Derfor har vi brug for at bringe dine strategiske færdigheder og din dybe forskningsviden i spil – dette er nøglen til vores succes sammen.

Din inderlige passion for veteranområdet og ønsket om at deltage i forskningen udfoldes gennem din nøglerolle som støtte og faglig sparring for dit team i projektgennemførslen. Du har dermed det forkromede, strategiske overblik, hvilket er afgørende for at sikre, at Veterancentret kontinuerligt genererer enestående forskningsresultater.

I din rolle har du en bred vifte af ansvarsområder og opgaver, herunder:

- Sikring af den seneste forskningsviden inden for området

- Kvalificering af Veterancentrets indsats og synliggørelse af dens værdi for Forsvaret, veteraner og deres pårørende

- Videreudvikling af Videncentrets forskningstradition

- Effektiv etablering og fastholdelse af nationale såvel som internationale relationer inden for veteranområdet ved at anvende viden fra Veterancentrets ”advisory board” samt nordiske og NATO-samarbejder

- Agere som Videncentrets ansigt ud ad til, når resultater skal præsenteres i interne og eksterne sammenhænge, herunder ved møder med interessenter, samarbejdspartnere, offentlige arrangementer, konferencer og også at interagere med pressen.

Om dig


Du har gennemført en relevant akademisk uddannelse og har en Ph.D.-grad inden for et relevant fagligt område (fx psykologi, folkesundhedsvidenskab, medicin, sociologi eller antropologi). Ledererfaring og forskerkvalifikationer på seniorforsker-/lektorniveau er værdsat, samt kendskab til statistiske metoder og psykometri. Erfaring med politisk styrede organisationer og indsigt i Forsvaret er en fordel, ligesom budgetstyring og fondsansøgninger.

En af dine vigtigste kvalifikationer er dit helhedssyn, hvor du formår at tænke udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision. Sammen med de andre afdelinger er du er en vigtig medspiller i udvikling og implementering af Danmarks Veteranpolitik, som du gennem Videncentret formår at omsætte til gavn og glæde for Danmarks veteraner og deres pårørende.

Erfaring med pressehåndtering, også på engelsk, er en fordel, da du vil formidle forskningsresultater og veteranindsatsen i medierne på vegne af Veterancentret.

Ansættelsesvilkår


Som civil besættes stillingen i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten.

Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer, ligesom at der er mulighed for at ansættelsen kan ske på åremål.
Hvis du i forvejen er tjenestemand, kan ansættelsen efter en konkret vurdering ske som tjenestemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 37. Ansøgningen stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.
Som militær besættes stillingen efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. Stillingen vil kunne besættes ved konstitution.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering. Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Såfremt du er udpeget til INTOPS skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Afhængig af din erfaring og kompetencer vil der være mulighed for at forhandle et tillæg i forbindelse med ansættelsen. Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske test i henhold til Forsvarets krav.

Som ansat i Forsvarsministeriets ministerområde er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

KONTAKT OG ANSØGNING
Nærmere oplysning om stillingen kan fås ved henvendelse til chefen for Veterancentret, oberst Kim Simonsen på tlf. 72 16 32 01. Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Tina Nielsen på 32 66 59 73.

Stillingen er ledig til besættelse fra 1. oktober eller snarest muligt herefter. Dit daglige arbejdssted er Ringsted.

Ansøgningsfristen er den 8. oktober 2023. Vi planlægger at afholde ansættelsessamtaler løbende, så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Vi beder dig søge stillingen via linket og vedhæfte CV, ansøgning og uddannelsesbevis.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringsted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Veterancentret ved Ringsted Kaserne, Garnisionen 1, 4100 Ringsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=185586&DepartmentId=18959&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5906060

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet