Sourcing Manager med interesse for udbud

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at styrke Danmarks infrastruktur? Så får du nu muligheden for at bidrage aktivt til Banedanmarks vedligeholdelsesstrategi og være med til at lægge de juridiske og kommercielle spor til fremtidens bæredygtige transport.

Vi er netop nu på udkig efter en Sourcing Manager, som vil være med til at skabe det gode juridiske og kommercielle fundament i vores udbud og kontrakter på tværs af Infrastruktur. Er du nyuddannet eller erfaren Contract Manager, udbudsjurist eller udbudskonsulent, og er du kvalitetsbevidst, og kan du lide at arbejde strategisk og selvstændigt?

Så er her en spændende jobmulighed, hvor du kan få tilfredsstillet alle dine faglige ambitioner og være direkte med til at støtte den grønne omstilling? Som Sourcing Manager i Banedanmark, er du med i front, når vores store kontrakter sendes i udbud. Vi arbejder ofte på tværs af vores mange lokationer i landet og altid med fokus på at skabe værdi og målbare resultater for Banedanmark, der alle bidrager til fremtidens klimavenlige jernbane.

Du får en vigtig rolle

Som Sourcing Manager kommer du til primært at arbejde med EU-udbud/konkurrenceudsættelser inden for konkrete fagområder. Vi søger i øjeblikket en Sourcing Manager til EU-Udbud/konkurrenceudsættelser i fagområdet broer og perroner. Har du interesse for at udvikle dig inden for dette område, så vil vi gøre vores bedste for at klæde dig på til rollen.

Du bliver ansat i Team Kontrakter i Sektionen Økonomi og Kontrakter i Infrastruktur. Her understøtter vi forretningen i udbud og kontraktstyring af mange forskellige ydelser og udbudssætter alt fra vedligehold af bygninger, broer, stærkstrøm, til sporjusteringsopgaver. Du kommer til at arbejde med alt fra simple til kompliceret anskaffelser og kontrakter, der uafhængig af fagområderne skal håndtere hensyn til jernbanesikkerhed, Cybersikkerhed og Banedanmarks omfattende jernbaneinfrastruktur. På toppen af det skal du indtænke bæredygtighed og være med på rejsen om en grøn omstilling. Det gør, at du ofte skal tænke bredt og ud af boksen, og du kan ganske enkelt ikke undgå at lære en masse og få nogle motiveret succesoplevelser.

Stillinger med plads til udvikling og udforskning

Du kommer til at arbejde med tværfaglige projekter, hvor du udover Sourcing managerfunktionen ofte også vil varetage projektlederroller på de enkelte udbud. Du skal derfor trives i en hverdag, hvor du er i dialog med rigtig mange forskellige mennesker med lige så mange faglige baggrunde. Det kræver både en nysgerrig, åben og struktureret tilgang og ikke mindst, at du kan ”oversætte” udbudsreglerne og lede udbudsprocesserne, så dine kollegaer føler sig i trygge hænder. Du skal samtidig være klar på at indgå i en servicefunktion. Det kalder på din pragmatiske og løsningsorienterede tilgang. Det er nemt at bruge juraen og eksisterende retningslinjer til at sige nej. Det er sværere – men også meget mere givende – at finde løsninger inden for den juridiske og kommercielle spilleplade.

Derudover rummer dit CV:

  • Du har gerne en relevant uddannelse som for eksempel cand.jur. eller cand.merc.jur, men dette er ikke et krav
  • Erfaring med eller lyst til at lære disciplinen projektledelse
  • Kendskab til og gerne erfaring med EU-udbud og konkurrenceudsættelser
  • Erfaring medat kommunikere klart og tydeligt på skrift og i tale, herunder erfaring med udarbejdelse af notater mv.
  • Motivation for stort og selvstændigt ansvar – vi giver plads til din faglighed og udvikling og sørger for den nødvendige opbakning
Din nye afdeling

Du kan se frem til at blive en del af et fantastisk team, hvor du får ca. 14 dygtige kollegaer som ligeledes arbejder med udbud og kontraktstyring samt to kontraktsupportere som dine nærmeste kollegaer. Du får derfor rig mulighed for at sparre og vidensdele.
Vi sætter stor pris på et fagligt stærkt, men uformelt arbejdsmiljø, kollegialt samvær og sparring på tværs af vores lokationer.

Vi tilbyder dig både ansvar og faglige udfordringer, som er tilpasset dit erfaringsniveau. Samtidig får du gode muligheder for at udvikle dig både personligt og fagligt. Vi lægger vægt på værdierne, ambitioner og ansvar og praktisere begrebet ”frihed under ansvar”. Vi tilbyder et spændende og varierende job i et dynamisk, og uformelt miljø. Som Sourcing Manager får du en bred berøringsflade, hvor du er i tæt dialog med resten af organisationen. Du vil derfor også få et godt indblik i de forskellige fagområder, samtidig med at du bliver specialist inden for dit eget område.

Der er mulighed for ansættelse på enten vores lokation i Fredericia eller Ringsted – alt efter din egen bopæl. Gældende for begge lokationer er, at der er tilknyttet en sundhedsordning, ligesom vi gør meget ud af gensidig fleksibilitet med mulighed for at planlægge op til to hjemmearbejdsdage i ugen. Derudover er der fitnessrum og kantineordning på flere af lokationerne.

Løn & ansættelsesforhold

Som akademiker ansættes du efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og AC.

For HK er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/STAT, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark.

Som udgangspunkt er stillingen placeret i løngruppe 4, Hovedstad.

For både AC og HK gælder det, at den endelige løn fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer, samt at der tilkommer pension i henhold til overenskomsten.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside. Samtaler afholdes løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teamleder Tina Merrill på 24 59 19 93 eller tbum@bane.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Går du videre fra de indledende samtaler, vil der blive indhentet referencer fra tidligere arbejdsgiver. Du vil blive informeret inden, at der bliver indhentet en reference.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringsted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Banedanmark, Teknik, Godsbanevej 2, Godsbanevej , 4100 Ringsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6001731

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet