Søges: Modersmålslærer i rumænsk til elever fra 0.-9. klasse hos Ringsted Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ringsted Kommune tilbyder rumænsk modersmålsundervisning til elever fra 0.- 9. klassetrin.  

Undervisningen foregår på hold uden for den almindelige skoletid og er tilpasset skolernes ferieplan. Undervisningen gennemføres på Dagmarskolen.

Vi søger en modersmålslærer til rumænsk med cirka 6 undervisningslektioner om ugen for skoleåret 2024/2025. Stillingen er under forudsætning af, at der tilmeldes mindst 12 elever.  

Om dig: Du er læreruddannet i Danmark eller udlandet, eller du har tilsvarende kvalifikationer. Dine sproglige kompetencer på modersmålet er som minimum på gymnasialt niveau, ligesom du taler og forstår dansk.

Du skal have mod på- og kompetencer til at undervise elever på meget differentieret niveau og med stor aldersspredning. Du skal være indstillet på, at undervisningen foregår om eftermiddagen.  

Dagmarskolen har ca. 340 elever i 0.-6. klasse og er afdelingsopdelt i indskoling og mellemtrin. Omkring 250 elever er tilmeldt skolens SFO. Der tilbydes desuden modersmålsundervisning i polsk, tyrkisk og arabisk. På Dagmarskolen er der 26 lærere og 18 pædagoger, foruden 2 sekretærer og en ledelse bestående af skoleleder, viceskoleleder og SFO - leder.

Dagmarskolen er beliggende 200 m fra Ringsted Station, hvortil der er hyppige togforbindelser mod nord (Roskilde/ København), mod syd (Næstved/Vordingborg) og mod vest (Sorø, Slagelse).

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 26.  

Vil du vide mere om stillingen kan henvendelse ske til Skoleleder Jakob Jensen på telefon 25 42 57 87.  

Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringsted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Ringsted Kommune, Vestervej, 4100 Ringsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6064959

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet