Økonomikonsulent/controller til spændende digitaliseringsprojekter hos Koncern Digitalisering i Region Sjælland

Profilbillede
dato

Er du god til økonomi, formidling og analyse af data? Vil du være en del af en spændende hverdag i Koncern Digitaliserings økonomifunktion, der står for at understøtte økonomistyring af ca. 1 mia. kr. årligt?

Vigtig samarbejdspartner internt og eksternt
I Koncern Digitalisering sætter vi ambitionerne højt ift. udbredelse teknologi og digitale løsninger til sundhedsvæsnet. Som økonomikonsulent/controller i Koncern Digitalisering bliver du en del af at understøtte den økonomiske styring og koordinering af den digitale udvikling, både internt i organisationen og med andre interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du vil stå for økonomistyring af Koncern Digitaliserings drifts- og anlægsramme, herunder budgetopfølgning, økonomimøder med ledelsen, samt udarbejdelse af indstillinger og beslutningsoplæg til chefgruppen og Koncern Økonomi. Via en databaseret tilgang, vil du også udarbejde ledelsesrapportering, kvalitetssikre beslutningsgrundlag samt give kvalificeret sparring og rådgivning om økonomi og konsekvenser.

Du vil samarbejde tæt med økonomifunktionens medarbejdere, Koncern Digitaliserings ledelse, projektledere, forretningskonsulenter, systemforvaltere og øvrige samarbejdspartnere i Region Sjælland og Region Hovedstaden.

Opgaver, som gør en forskel
Du bliver en del af Økonomi & Controlling, hvor vores dage sjældent ens. Koncern Digitalisering har konstant fokus på at blive bedre, og det stiller også krav til vores udvikling og evne til bl.a. at rapportere, analysere og formidle.

Vi er 6 medarbejdere i teamet, der bruger vores forskellige baggrunde til at hjælpe og sparre med hinanden. Vi har en uformel omgangstone, og stor indflydelse på planlægning af vores egen tid og opgaver.

”Selv efter mange år i jobbet, bliver jeg aldrig træt af det. Der er altid nye udfordringer, og jeg ved at de opgaver jeg udfører, gør en forskel for Koncern Digitalisering, og dermed for borgerne i Region Sjælland. Jeg har stor indflydelse på arbejdet, og har mandat til selv at træffe beslutninger. – Kitt Hedlund.

Skarp til økonomistyring og formidling
Du skal være skarp til økonomistyring og en god formidler af økonomiske problemstillinger. Du har lyst og flair for at arbejde i en politisk ledet virksomhed., og kan indgå i konstruktivt samarbejde med mange forskellige faggrupper.

Du taler flydende Excel og PowerBI, er selvstændigt arbejdende og kvalitetsbevidst. Du interesserer dig formentlig for anvendelse af nye teknologier og værktøjer, og så kan du omsætte tal til beslutningsoplæg på letforståeligt dansk.

Du er uddannet cand.polit., cand.oecon. cand.merc., eller har anden relevant økonomiuddannelse. Gerne nyuddannet eller med nogen års relevant erhvervserfaring.

Interesseret?
Send os sin ansøgning og CV senest den 13. juni 2024. Vi planlægger at afholde samtaler i uge 25 og 26. Vi ønsker gerne tiltrædelse 1. august 2024 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.

Har du spørgsmål til stillingen eller Koncern Digitalisering generelt, er du velkommen til at kontakte Funktionschef Kristian Haven på telefon: 21 13 83 20

Vi ser frem til at høre fra dig.

Koncern Digitalisering – Nordens førende indenfor digitalisering i sundhedsvæsenet
Vores vision er klar og ambitiøs. Vi vil være Nordens førende indenfor digitalisering i Sundhedsvæsenet i 2027. Vi arbejder derfor målrettet med at sikre de bedste teknologiske betingelser til gavn for regionens patienter, borgere, samarbejdspartnere og ansatte. 

Lær os bedre at kende
Profilside | Hjemmeside | LinkedIn

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 23 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringsted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055927

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet