Misja følte sig ensom - fandt ny veninde

Profilbillede
Astrid Bruun

35-årige Misja Olsen fra Jystrup i Ringsted havde tilbragt fem år i Frankrig og stod ret alene med alle sine oplevelser fra sin rejse i den store verden, da omgangskredsen i Danmark, naturligt nok, var nået til et andet sted i deres liv. På Boblberg har Misja fundet en veninde med samme savn efter at møde nye mennesker på tværs, en at kunne tale med alt og intet om, en at dele oplevelser med og bare være sammen med fra tid til anden. De ses et par gange om måneden, og det bedste ved det hele er, at Misja har fundet en veninde, som hun aldrig ville være foruden i dag.

Det var et udenlandsophold på fem år i Frankrig, der gjorde, at Misja på 35 år følte sig alene, da hun kom hjem til Danmark. Efter så lang tid i udlandet, havde hun mistet kontakten til dem derhjemme og savnede derfor at møde nye mennesker at dele oplevelser sammen med.

Nysgerrigheden tog over, da hun fik anbefalet Boblberg, og hun oprettede derfor en bruger på platformen. Hun fandt indholdet meget spændende og skrev til flere, men oprettede også sin egen bobl, hvori hun skrev, hvad hun søgte efter.

  ”Jeg søgte mennesker, der ligesom jeg selv, havde været ude og opleve verden og var kommet hjem igen. Eller rejsende og eventyrlystende – med andre ord; rige på verdenen!” – Misja Olsen

Misja kom i kontakt med en kvinde, som hun mødtes med fysisk lidt tid efter. De gik en tur i byen, og forblev der resten af dagen, hvor de til fods kom rundt og fik set byen fra alle sider. De ses stadig den dag i dag et par gange om måneden, hvilket har hjulpet Misja til at have fundet fodfæste på dansk jord igen.

Udover at have fundet en rigtig god veninde, har Misja også fået noget andet ud af at være på Boblberg.

”Jeg har fundet stor inspiration i andre, hvis liv, i modsætning til mit, er alt andet end det jeg kommer med og lever den dag i dag herhjemme i det danske. Det har været en måde at lande og finde hjem igen - at møde nye bekendtskaber på tværs af landet!” - Misja Olsen

Misja anbefaler varmt Boblberg til mange, fordi hun af den simple årsag ved, at det virker. Hun håber også, at folk vil kaste sig ud i det og få prøvet det af.

”Lad vær med at afvente, kast dig ud i det - intet mindre!” – Misja Olsen

Kilde: Peter Jakobsen // Redaktionen
Flere artikler