Landmålingstekniker

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at sætte dit personlige præg på digitaliseringen af Banedanmark, og være med til at databehandle nye opmålings- og moniteringsdata af Banedanmarks infrastruktur?

Banedanmark er i gang med at optimere vores geografiske stamdata gennem bl.a. laserskannede data. Hvert år får Banedanmark foretaget en LiDAR 3D-skanning af alle jernbanespor over hele Danmark, som resulterer i en punktsky bestående af store mængder 3D-punkter. Ved databearbejdning skabes et aktuelt og præcist billede af virkeligheden, som bl.a. bruges til at sikre korrekt fritrumsprofil således, at togene ikke rammer objekter under kørsel, eller som dimensionering og mængdeudtræk til projektgrundlag.

I forbindelse med denne indsats søger Data og Dokumentation i Infrastruktur­divisionen en frisk og dygtig LiDAR-assistent til kvalitetssikring og databehandling af 3D-punkt­skysdata.

Du vil blive en del af vores specialiserede Team Laserscan. Din opgave i teamet bliver at samarbejde med teamets andre databehandlere i forbindelse med kvalitetssikring og databehandling af over 3000 km LiDAR-data.

Dine arbejdsområder vil omfatte:

  • Håndtering og kvalitetskontrol af LiDAR-punktskydata og relaterede leverin­ger
  • Transformation, konvertering og databearbejdning generelt af punktskydata
  • Validering, formidling, og support af data til leverandører og brugere
  • Udarbejdelse og overholdelse af normer og kravspecifikationer for datastrukturen og grunddata til leverandører og brugere
  • Håndtering af filformater til GIS, CAD, BIM og VDC i Banedanmark regi
  • Support og håndtering af 3D-viewers
Dine kvalifikationer og baggrund

Du har en uddannelse som kort- og landmålingstekniker, teknisk designer, bygnings­konstruktør eller lign. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til arbejde med punktskyer, opmåling eller andet teknisk arbejde inden for landmåling generelt, men dette er ikke et krav. Du kan således være nyuddannet eller have mange års erfaring bag dig – vi tilpasser opgaver og ansvar efter dit nuværende ståsted. Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde i en ny funktion samtidigt med, at du aktivt bidrager til opbygningen af den.

Vi har mange interessenter både eksternt og ikke mindst internt i Banedanmark. Vi forventer derfor, at du er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt med både kollegaer og samarbejdspartnere, samt har en god ordenssans og er service­orienteret.

Velkommen til Team Laserscan – din nye arbejdsplads

Du bliver en del af Team Laserscan i sektionen Data & Dokumentation, i Infrastrukturdivisionen under Asset Management. Data & Dokumentation består yderligere af tre andre teams, TekDOK, BaneData og Ledningsdata.

I Team Laserscan vil vi gerne sørge for, at du falder godt på plads i din nye rolle. Derfor prioriterer vi, at du får en grundig introduktion gennem vores velkomst­program, en række opstartsmøder med dine nærmeste kollegaer og en mentor, som vil være der for dig i den første tid.

Team Laserscan består i dag af en teamleder, en koordinator og en databehandler. Vi forventer yderligere tilgang af personale i 2024 til lignende opgaver.

Din nye arbejdsplads er Banedanmarks moderne domicil ved Ringsted station, som huser ca. 350 kolleger.

Løn
Du ansættes efter gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer. 

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teamleder: Marianne Wind, tlf.: 21120522 eller sektionschef Anne Ohlin Ladegaard, tlf.: 50310391. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Banedanmark opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Går du videre fra de indledende samtaler, vil der blive indhentet referencer fra tidligere arbejdsgiver. Du vil blive informeret inden, at der bliver indhentet en reference.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringsted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Banedanmark, Teknik, Godsbanevej 2, Godsbanevej , 4100 Ringsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029261

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet