Just Eat udvider leveringen til Ringsted

Foto: Just Eat. Just Eat styrker sin tilstedeværelse i Ringsted med en udvidelse af leveringsservicen. Det betyder, at de kendte orangeklædte bud nu kan bringe borgernes favoritter direkte til hoveddøren eller på arbejdspladsen.
dato

Borgerne i Ringsted får fremover endnu nemmere adgang til lækre måltider og lokale favoritter. Det sker efter, at Just Eat nu tilbyder levering af maden med egne bude, som også er de eneste bude i branchen, der er omfattet af en overenskomst.

Just Eat styrker sin tilstedeværelse i Ringsted med en udvidelse af leveringsservicen. Det betyder, at de kendte orangeklædte bud nu kan bringe borgernes favoritter direkte til hoveddøren eller på arbejdspladsen.

Just Eat dækker allerede mere end 90 procent af landet, når det kommer til kundernes muligheder for at bestille mad til afhentning fra lokale restauranter, og virksomheden vil nu fokusere på at udvide leveringsmulighederne til flere steder i Danmark.  

Det lokale samarbejde udvides
I de senere år har det været muligt at bestille takeaway via Just Eat i Ringsted, og nu er det også blevet muligt at få leveret sin favorit takeaway, bagværk eller endda blomster direkte til døren af Just Eats bude. Det skaber nye muligheder - både for Just Eat, kunderne og de lokale restauranter i Ringsted. 

Det betyder, at det i Ringsted nu bliver muligt at få leveret mad fra blandt andet Café Korn og AKA WOK STICKS.

"Vi er glade for at kunne annoncere udvidelsen af vores leveringsservice til Ringsted. Målet er at være der for vores kunder og altid være relevante ved at tilbyde attraktive løsninger. Her vil vores udvidelse imødekomme det stigende behov blandt danskerne for både valg og bekvemmelighed, uanset om de leder efter takeaway eller blomster til værtinden," siger Ann-Sophie Adamsen, landechef, Just Eat Danmark, og fortsætter:

"Det handler også om at støtte vores samarbejdspartnere, og gennem vores ekspansion slår vi dørene op for de restauranter, der ikke selv har mulighed for at tilbyde levering, for at nå ud til endnu flere kunder i lokalområdet."

Udover at muliggøre levering i Ringsted har Just Eat også valgt at udvide deres lokale partnerskaber i byen. Det betyder, at der nu vil være endnu flere nye lokale restauranter tilgængelige på platformen.

Just Eat-bude med fair vilkår
Udover at gøre hverdagen mere bekvemmelig for borgerne i Ringsted og skabe flere vækstmuligheder for lokale virksomheder, er alle de orangeklædte Just Eat-bude omfattet af en overenskomst. Det sikrer dem ret til pension, løn under sygdom, feriepenge mm. Det betyder, at budene nyder godt af sikkerheden ved en kontrakt, samtidig med at de nyder godt af den fleksibilitet, de har brug for. 

"Som en førende platformsleveringstjeneste ønsker vi at give vores bude de bedste muligheder. Som de eneste i branchen har vi derfor haft en overenskomst med 3F i flere år, og jeg er stolt af, at vi kan ansætte endnu flere leveringsbude under denne overenskomst nu - også i Ringsted,” siger Ann-Sophie Adamsen.

Budene vil også blive forsynet med udstyr med Just Eats logo, herunder jakker, tasker og hjelme, hvilket hjælper med at øge brandets synlighed i byen.

Kilde: Just Eat
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.