Har du styr på sikring af din bolig?

Profilbillede
dato

Uanset om du er på arbejde, til en fritidsaktivitet eller på ferie i udlandet, er det altid rart at vide at ens bolig er sikret så godt som muligt mod indbrudsforsøg. Hvis du aldrig har haft fokus på indbrudssikring, så kommer Danmarks største sikringsvirksomhed, Bagger Låse & Alarm A/S, her med nogle gode råd.

Det er altid en god idé, at få tjekket op på sikkerheden i din bolig af en professionel låsesmed, men der findes mange gode råd til hvad man selv kan gøre. Du kan blandt andet tjekke alle de låse og nøgler, som du har i din bolig, der er mere end ti år gamle - de bør nemlig få et tjek eller blive udskiftet, hvis det er nøgler med et rundt hoved som bruges til yderdøre. På den måde kan du være sikker på at dit låsesystem ikke er forældet, og lever op til den sikkerhedsstandard, som der kræves i år 2022.

En tyv går ofte rundt om huset for at se om der er redskaber som kan bruges til at udføre indbruddet med. Dette kunne være inde i skuret, hvor en stige er perfekt til at nå op på 1. sal, hvor en vindue f.eks. kunne være lidt åben. Andre ting som værktøj i skuret kan også bruges til at udføre selve indbruddet og evt. få en dør eller vindue brækket op. Sørg derfor altid for at få låst skur og andre ting i haven godt af. Jo sværere du samtidigt gør det for tyven med tydelig belysning rundt om huset og stille værdier væk fra vinduerne, jo større chance har du for at tyven droppet indbruddet.

Bagger Låse & Alarm har samlet hele 25 gratis gode råd til at holde indbrudstyven væk på deres hjemmeside her. På den måde kan du nemt og enkelt få en gennemgang af de bedste råd, som du bør kende til, for at sikre dig mod indbrud.

Hvem er Bagger Låse & Alarm A/S?

Bagger låse & Alarm er en lokal låsesmed i Ringsted, hvor de har en af deres afdelinger. De udfører professionelle sikringsløsninger og har mulighed for at udføre bl.a. mekanisk sikring og elektronisk sikring. Har du ligeledes akut brug for oplukning af døren, skal du ikke tøve med at kontakte deres afdeling i Ringsted, da de hurtigt kan stille erfarne fagfolk til rådighed.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: bagger-laase.dk