Fælleshuset Åkanden: Åkanden søger faglig stærk pædagog og gerne et faglig fyrtårn

Profilbillede

Åkanden – Nærvær i hverdagen

Om jobbet 

Vi skal bruge en pædagog der kan gå foran i arbejdet med Åkandens læreplan og som i samarbejde med kollegaer kan skabe gode læringsmiljøer for vores børn. Særligt har vi fokus på, at skabe og fastholde en sikker tilknytning for alle børn til kendte medarbejdere i Åkanden. Vi er lige påbegyndt en ny struktur, hvor medarbejderne følger deres børn fra de starter i Åkanden og frem til året inden skolestart. Vi forventer, at den nye struktur vil åbne nye muligheder og vi glæder os til, at få dig med på denne spændende rejse. 

Samtidig har vi gennem flere år arbejdet tværfagligt med inkluderende læringsmiljøer og forældreinddragelse. Åkanden er et stort hus i 2 etager, som er inddelt i 3 aldersopdelte grupper, hver med 22 til 40 børn og 6 til 8 medarbejdere. Vi har madordning, en kolonihave og på vores hjemmeside fælleshuset Åkanden kan du læse meget mere om os. Stillingen er på 34 til 37 timer med start den 1. oktober 2023 eller 1. november 2023. 

Hvem er du

Vi søger en pædagog som: 

 • Vil være en del af vores lokale styrgruppe, hvor de faglige fyrtårne sammen med ledelsen planlægger, processtyrer og evaluere indholdet på personale og pædagogmøder. (det er ikke en forudsætning at være uddannet faglig fyrtårn, vi tilbyder uddannelsen hvis der er brug for det).
 • Er uddannet pædagog og som har et godt teoretisk fundament og som kan reflektere over sig selv i den daglige praksis.
 • Vil være med til, at udvikle og kvalificere den nye struktur, hvor den sikre tilknytning er helt centralt i kerneopgaven. 
 • Er udviklingsorienteret, engageret og som kan justere sig i forhold til praksis, så det skaber kvalitet for børnene og energi for dig selv og dine kollegaer.
 • I det daglige, vil gå foran i forhold til, at justere læringsmiljøerne, således at børnene altid mødes i deres nærmeste udviklingszone.
 • Er tydelig, autentisk og nærværende i relationen til både børn, forældre og kollegaer.
 • Kan lide at lege med børn og som kan justere sig i forhold til at gå foran, ved siden af og bagved børnene i deres udvikling og læring.
 • Vil være en aktiv del af vores hus og bidrage positivt til, at skabe gode trivsels, udviklings og læringsmuligheder for alle vores børn.
 • Har et håndværk som du særligt brænder for i samværet med børnene, det kunne være musik, natur, værksted eller andet. 
 • Har humor og kan se og vælge de gode muligheder i en til tider hektisk hverdag.

Åkanden er en 0-6 års daginstitution med 105 børn fra ½ – 6 år og ca. 23-25 fastansatte medarbejdere. 

Vores vision er, at være et trivsel og udviklingssted, for både børn og voksne og at bruge værdien af hinandens forskellighed. Vores udgangspunkt i hverdagen er altid både det enkelte barn og hele børnegruppen. Nærvær, anderkendelse og ansvar er omdrejningspunkter i vores værdigrundlag. 

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads, hvor vi er fagligt stolte af vores arbejde og sætter nærværet over for barnet i centrum.
 • En personalegruppe, der har humor, drager omsorg for hinanden og er indstillet på forandring. 
 • Et stort hus med mange muligheder og hvor udfordringer og refleksion ses som afsæt for ny læring.
 • En ledelse som har fokus på medarbejdernes faglige udvikling både individuelt, i teamet og samlet i Åkanden og som sammen med et aktivt lokalt LMU vægter medarbejdernes trivsel højt.

Hvis du har brug for yderligere information om stillingerne kan du sende en mail til leder Annette Esmann på aes@ringsted.dk med dit mobilnummer, så vil jeg vende retur til dig. 

Selve ansøgningen skal sendes via nedenstående link.

Ansøgningsfristen er den 26. september 2023 og ansættelsessamtaler afholdes onsdag den 27. september eller torsdag den 28. september 2023. Vi vil dog også løbende kontakte ansøgere når vi modtager ansøgninger.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringsted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fælleshuset Åkanden, Kildebovej 16, 4100 Ringsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-09-2023;

Ved skriftlig henvendelse: https://ringsted.career.emply.com/ad/akanden-soger-faglig-staerk-paedagog-og-gerne-et-faglig-fyrtarn/6tf5vy/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5909937

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet