Empatisk respiratorisk hjælper søges til skabe tryghed hos kvinde i Ringsted - Bliv en del af vores engagerede team hos DUOS!

Profilbillede
dato

Er du empatisk, og har du livserfaring? Vil du arbejde som respiratorisk hjælper i 12 timers vagter? Så er dette job måske noget for dig! 

Om opgaven

Stillingen er hos en kvinde på 76 år, der bor i Ringsted. Som følge af en ulykke, er hun lam, sidder i kørestol og bruger respirator. 

Jobbet består i respiratorisk overvågning og lettere personlig pleje. Du bliver en del af et hjælperhold, og er med til at skabe en tryg hverdag for kvinden. Det er afgørende, at du er rolig, stabil og har en moden personlighed, så du er i stand til at være en god støtte for kvinden. 

Vær opmærksom på, at der er kat i hjemmet.

Om dig

Det er ikke et krav at du har respiratorisk erfaring, da du vil blive sidemandsoplært på følgevagter. Oplæringen afsluttes med en evalueringsdag på RCØ (Respiratorisk Center Øst Glostrup Hospital), hvor dine kompetencer godkendes, og du får autorisation til at arbejde som respiratorisk handicaphjælper.

Som respiratorisk handicaphjælper vil du blive aflønnet som ufaglært hjælper. Evt. uddannelse kan desværre ikke honoreres i denne type stilling. 

Se YouTube videoerne inden du sender en ansøgning

Se tubeskift 

Se sugning

Arbejdstid: 

Stillingen er på 12 timer om ugen fordelt på 1 vagt.  Arbejdstiden ligger både på hverdage, weekender og helligdage i følgende tidsrum:

Dagvagter kl.: 08.00 – 20.00

Vågen nattevagter kl.: 20.00 – 08.00

Da du er en del af et team hos borgeren, forventes det, at du er fleksibel og har mulighed for at dække ekstra vagter i forbindelse med ferie og sygdom.

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Aase Petersen på 36344990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringsted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (12-24 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055636

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet