Bliv en del af Ringsted Kommune som SSA-elev - kombiner praktik og uddannelse for en meningsfuld karriere

Profilbillede
dato

Kunne du tænke dig en meningsfuld uddannelse, der veksler mellem praktik og skole og giver gode karrieremuligheder?
Har du mod på at udføre sygepleje-relaterede opgaver i sundhedsvæsenet?
Kan du motivere og rehabilitere vore borgere til at opnå en aktiv og meningsfuld hverdag?

Så søg en læreplads som SSA-elev i Ringsted Kommune. Uddannelsen vil vare 2-3 år afhængig af om du har Grundforløb 2 og afhængig af din kompetencevurdering. 

Hvis du vil have en studentereksamen samtidig med, at du tager en SSA-uddannelse, er dette også en mulighed. Kombineret med en erhvervsfaglig studentereksamen, EUX, får du fag på gymnasialt niveau, hvilket giver flere muligheder for at læse videre.

Bliver du ansat som elev, finder vi nogle gode praktiksteder til dig, mens skoleforløb foregår i Ringsted, Køge, Slagelse, Næstved, Roskilde eller Holbæk, afhængig af hvornår du kan starte.
 

Er du 25 år eller derover, skal du have lavet en real kompetence vurdering på skolen. Den får du lavet ved at henvende dig til Heidi Øhlers på ZBC på heoh@zbc.dk 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende. 

Du kan læse mere her 

Vi glæder os til at høre fra dig


Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.


Får du et afslag på din ansøgning om elevstilling, er Ringsted Kommune forpligtet til at registrere afslaget - herunder også dit cpr.nr. Oplysningerne registreres på Praktikpladsen.dk og overføres til Datavarehuset i Styrelsen for It og Læring. Oplysningerne indsamles udelukkende til statistiske formål. De registrerede oplysninger er ikke synlige for dig eller offentligheden. Indsamlingen af disse data sker med hjemmel i § 58 i Bekendtgørelsen om Erhvervsuddannelser.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringsted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Ringsted Kommune, Amtstue Alle, 4100 Ringsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054337

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet